Ik ben een Antwerpse extreme slavin die graag vele facetten van SM wil uitproberen. Ik ben op zoek naar een nieuwe heer en meester voor straf en extreme martelspellen. Iedereen die me als slavin gebruikt, wil niemand anders, dus probeer me uit. Ik gehoorzaam mijn meester met lichaam en ziel en in vergelijking met veel normale slavinnen ken ik weinig grenzen die je moet respecteren. Bij mij kun je stoom afblazen zonder terughoudendheid, want alleen met een extreme slavin kun je alles doen wat je wilt zonder taboes, zonder enige remmingen over het overschrijden van de grenzen van schaamte in slaventraining.

Op 35-jarige leeftijd heb ik al veel bizarre ervaringen gehad en zowel pijn als blijvende sporen zijn voor mij volkomen normaal. Ik ben onvoorwaardelijk beschikbaar voor je sterke handen zodat je plezier onverwachte sferen bereikt. Mijn extreem onderdanige aard maakt het gemakkelijk voor mijn meester om extreme martelingen uit te proberen.

Ik ben bijzonder ontvankelijk voor spermavoeding, tepelmarteling, kutmarteling met gedwongen orgasme, extreme bondage, tepelbehandeling en kooihuisvesting. De anale straf met grote dildo's in mijn kleine, strakke billen maakt me regelmatig gehoorzaam en ongelooflijk nat. Mijn meester kan me dan zelf penetreren als hij dat wil.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!