Er gaat niets boven een lekkere kontmassage. Steek uw duim in de rozet en draai deze totdat de anus mooi zichtbaar is. Voor mij is het masseren van een anus net zo goed een onderdeel van seks als een pijpbeurt, en dat wil je niet missen. Het wordt pas echt interessant als iemand weet hoe hij mijn kontje moet masseren en niet alleen mijn kontgaatje vingert. Ik hou ook van anale seks, maar je moet mijn kontgat eerst masseren en hem onderdanig maken. Je zult ook meer plezier beleven aan het neuken van mijn achterdeur als deze aardig en ontvankelijk is voor je pik. Ik heb verschillende dildo's voor mijn kontgat, maar voordat je ze erin kunt duwen, wordt eerst mijn rozet gelikt en gemasseerd. Verwen mij waar ik zo heerlijk nootachtig proef en heerlijk ruik.

Masseer eerst het kontgaatje en neuk dan mijn kontje!

Zo'n pik in de kont, het kan echt pijn doen als je het niet goed doet. Als je weet wat je doet en veel tijd besteedt aan het masseren van mijn kontje, dan is kontneuken het heetste ter wereld. De laatste tijd heb ik alleen maar geslapen met mannen die niet zo van anale seks houden. Ze kusten mijn kontgat niet eens, laat staan ​​dat ze er hun vinger in staken. Blijkbaar zijn er mannen die kontneuken niet sexy vinden. Dit zijn mannen met wie ik geen relatie heb. Een scheet is heel erotisch en een kontje likken is leuk, dat weet ik zelf wel. Ook ik zou graag jouw kontgat willen verwennen met mijn tong en aan je lieve rozet willen knabbelen. Ik heb een man nodig die niet zenuwachtig wordt als ik twee vingers in zijn kont duw.

Is het niet een ongelooflijk warm gevoel als je kontgat wordt gemasseerd? Sterke vingers graven in deze intieme opening en maken de ring volledig hard. De sluitspier gaat steeds verder open. Ik word dieper en dieper meegezogen in de draaikolk van hete gevoelens. De mooiste orgasmes krijg ik als ik mijn kont masseer en ik zal je zeker kunnen verblijden met een prostaatmassage. Stuur een bericht als je het wilt uitproberen en mij wilt ontmoeten.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!