Fetisj hoort in de juiste handen en mijn handen zijn gemaakt voor allerlei soorten fetisjen. Ik ken je, je bent een egocentrisch stuk uitschot met de moraal van een rat. Ik weet precies wat je wilt. Je wilt vernederd worden en op je plaats gezet worden door een slanke vrouw. Je wilt dat een dominante vrouw je behandelt als het stuk stront dat je bent. Je begint te rotten, je adem is slecht en je ziet er ellendig uit, ik vind je leuk. Ga onder mijn lekker kontje liggen, ik wil een scheet in je gezicht laten. Luide, hete en natte scheten uit mijn heerlijke kontgat. Kun je je voorstellen hoe fijn het moet zijn om die scheten in te ademen? Als ik dat wil, overleef je de facesitting niet. Welke kans heb je tegen mij?

Ik ben de fetisjkoningin uit Brussel, je zult in heel Brussel niemand heter vinden. Zijn voeten jouw fetisj? Geile voeten die naar zweet en leer ruiken? Of heb jij een kontfetisj? Houd jij van lekkere billen? Speel je graag met eten of word je graag gemarteld? Je hebt nog niet eens het woord testikelmarteling gezegd of ik heb je ballen al stevig in mijn greep en knijp genadeloos. Welke fetisj heb je? Houd jij van snot, okselhaar? Vind je een slanke vrouw zoals ik leuk? Vind je het leuk om toiletten te likken of damesondergoed te dragen? Ik kom er wel achter, en uiteindelijk zul je je fetisj aan mij bekennen.

Slanke vrouw zoekt een leuke slaaf met een fetisj.

Misschien hou je van spuug, of is het jouw droom om als levend toilet te dienen? Jij onderdanige slaaf heeft vast een hele nare fetisj. Het is gegarandeerd iets waanzinnig pervers en absoluut ongezond. Daarom hou ik nu al van je, mijn kleine rotzak. Oh, misschien is dat je fetisj, ben je een volwassen baby. Ik begrijp alles behalve duimzuigen. Als ik je betrap terwijl je dit doet, snij ik je beide duimen af ​​terwijl je probeert naar huis te liften. Natuurlijk ga ik ook opereren, als je wilt zien we veel van je bloed. Ik kan er twee van je penis maken, als hij ontstoken raakt, doet het pijn. U kunt bij mij een klysma krijgen, ik zal u klysma geven en maagsondes inbrengen. Ik martel je verbaal, met mijn lichaamsgeur en mijn uitwerpselen. Dwangvoederen van braaksel, genitale branding, extreem pijnlijke piercings en spelen met maden en wormen. Bij mij krijg je wat je verdient, ik geef je wat je nodig hebt. Ik geef je voorgekauwd voedsel met veel speeksel, ik duw mijn diarree met een trechter in je slavenmond en ik kijk erg uit naar mijn menstruatie.

Neem wat ​onbeduidend zakgeld mee dat is aangepast aan jouw wensen. Als je niet wilt dat het zo extreem is, dat wil zeggen als je alleen maar mijn kak wilt opeten, dan zal het niet zo duur zijn. Ik heb een hart voor jou en je fetisj, ga op fetish date met mij.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!