Hallo beste bezoeker, als je een dominante molige vrouw wilt ontmoeten, dan ben ik misschien de juiste persoon voor jou. Als je op zoek bent naar vrouwen die graag met hun kilo's pronken, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben een dominante 46-jarige vrouw die van latex en leer houdt. Ik zie mijn massieve lichaam graag in een strakke lakleren broek. Zo komt mijn kont echt tot zijn recht. Je mag deze prachtige kont gebruiken.

Ik woon in Luxemburg en kan daar ook bezocht worden. U bent van harte welkom om alles over mij te weten te komen als u mij schrijft. Een zinvol bericht zou geweldig zijn. Ik zoek hier naar een fetisj sekscontact met mannen tussen de 40 en 70 jaar. Alsjeblieft geen opa types zoals ze zeggen. Het is niet zo belangrijk op een sexdate als je gewoonlijk bent, maar ik denk dat je elkaar leuk moet vinden, anders werkt het niet. Daarnaast zou ik natuurlijk blij zijn als het hele gebeuren van tijd tot tijd herhaald zou worden.

Dominant maar geen dominatrix.

Ik hoop dat mijn advertentie hier niet verkeerd wordt begrepen, ik ben dominant, maar geen dominatrix . Ik ben hier niet op zoek naar een slaaf, gewoon een man die graag wordt verteld wat hij moet doen tijdens seks. Ik word niet geslagen of pijn gedaan. Gewoon seks en ik zeg waar de seks heen gaat. Wees jezelf en wees een beetje watje, daar houd ik van.

Heb je interesse, neem dan direct contact met mij op. Wel moet ik zeggen dat mijn agenda op dit moment aardig vol zit. Maar niet met mannen die seks met mij willen hebben, maar met andere dingen. Het kan dus een paar dagen duren voordat ik uw bericht beantwoord, die u mij liefst met een foto mag sturen. Maar iedereen krijgt antwoord, hoe stom de mail ook is. Cock foto's zijn welkom, maar niet alleen alsjeblieft. Ik wil je zien in al je glorie. Foto's van mij zijn natuurlijk ook beschikbaar op aanvraag. Graag ook helemaal naakt. Welnu, ik kijk nu al uit naar onze ontmoeting.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!