Ik ben je sleutelhouder en vanaf vandaag heb ik de macht over je pik. We ontmoeten elkaar op afgesproken tijdstippen en dan wordt u weer op slot gedaan of ontgrendeld. Ik combineer het vastmaken van de kuisheidsgordel graag met een sessie. Zonder mijn toestemming kun je niet meer genieten van een stijve pik. Ik kom het liefst regelmatig bij elkaar om het sluiten van de kuisheidsgordel te vieren. Ik doe hem om, doe de peniskooi op slot en natuurlijk heb ik de sleutel bij me. Voor mij is het niet zomaar een fantasie, ik heb echt de macht over de peniskooi, want ik ben de sleutelhouder en zal je kuis houden.

Als dominatrix houd ik ervan om deze macht over mijn slaven uit te leven, niet alleen psychologisch of in een rollenspel, maar ook in reële termen met behulp van de kuisheidsgordel. Ik neem de kuisheidsgordels mee, alleen ik heb een sleutel en er is geen manier om los te komen. Alleen deze echte machtsongelijkheid is een echte afhankelijkheid voor mij. Jouw fetisj is overgeleverd aan de genade en de mijne heeft de controle.

Je ballen zullen samenknijpen, de druk zal ondraaglijk worden, vooral als ik je tot het uiterste plaag met behulp van foto's, chats en telefoontjes. Er is geen manier voor jou als kuisheidsslaaf om een ​​erectie te krijgen, maar je pik zou zich graag aftrekken. Lullen moeten echter worden opgesloten, ze moeten worden vergrendeld, vooral als het nutteloze slaaf pikken zijn. Jij bent mijn knuppel, opgesloten in de peniskooi. Ik raad je aan te gehoorzamen, want vanaf nu ben ik je meesteres met de sleutel.

Bij mij heb je een meesteres gevonden die kan terugkijken op 8 jaar in slavenonderwijs. Ik heb veel verschillende modellen kuisheidsgordels in huis. We zullen een geschikte voor je vinden, zodat je opgesloten zit, maar nog steeds comfortabel bent voor je slavenlul. Ik ben hard, consequent en streng, maar altijd eerlijk tegenover mijn slaven.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!