Cuckold stel uit West-Vlaanderen is op zoek naar een man die ze wil neuken en hem wil laten kijken. Je kunt mijn vrouw neuken waar je maar wilt, maar nooit zonder mij, want ik zal daarna je sperma van haar lichaam likken. We gaan graag op SM date met vrachtwagenchauffeurs. Stuur ons een bericht en we staan ​​op de parkeerplaats. Mijn gewillige merrie wordt graag zonder condoom geneukt en op haar gezicht geïnsemineerd. Slechts één keer neuken is voor haar meestal niet genoeg. Ze mag meerdere keren bereden worden. Ik bemoei me er niet mee, maar ik kijk toe en ik ga me aftrekken. Wij zijn een cuckold stel met hart en ziel, mijn vrouw is een slet die enkel uit poesjes bestaat en ik kijk graag toe wanneer andere mannen haar heel hard neuken.

We houden ook van een gangbang en laten mijn vrouw haar dan neuken tot haar kutje pijn doet. En ik heb ook plezier met gangbangs. Ik kijk er graag naar en lik dan het sperma uit de kont van mijn vrouw. Bij u thuis, bij ons thuis of in het openbaar, het maakt ons niet uit. Het belangrijkste is dat mijn vrouw wordt geneukt en ik kan zien hoe heet ze het vindt om door iemand anders dan ik te worden geneukt. Ik heb mijn vrouw nog nooit geneukt en dat zal de rest van mijn leven ook niet meer gebeuren, maar het is prima zoals het is. Als ze door anderen wordt geneukt, is er niets mis met haar.

Op warme avonden laat mijn vrouw zich op een parkeerplaats neuken en ze heeft zich al meer op vreemde plaatsen laten neuken. Wij zijn het cuckold koppel waardoor er nu een vreemd briefje in de kleedkamer van H&M hangt over “neuken verboden”. Het hoeft niet altijd neuken te zijn, mijn vrouwtje is ook blij als je het sperma in haar gezicht spuit. Ze rent dan trots rond met sperma op haar gezicht en ik volg haar met een honger naar sperma. Laat mijn geile vrouw je pik zuigen in het toilet bij McDonald's en spuit je saus over mijn burger. Zo hebben we er allemaal wat aan. Je kunt ons ook achterin de bus ontmoeten en mijn vrouw laat je in haar schoenen klaarkomen. Haar hete nylons met jouw sperma zullen ook mijn dag goed maken. Heb je ooit met een cuckold-stel te maken gehad? Neuk mijn vrouw, heb plezier met haar, ze is een geile driegatenmerrie.

Maak kennis met een cuckold stel.

Soms moet het gewoon heel kort zijn. We spreken af, jij nadert de auto en mijn lieverd trekt je ballen even droog en laat je klaarkomen op haar borsten. Of jullie neuken elkaar en ik ga in de hoek zitten en kijk. Hoe dan ook, het hangt ervan af. KLIK HIER om ons te schrijven, wij zijn het geile cuckold koppel waar je altijd naar op zoek bent, we houden van dezelfde SM spelletjes als jij.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!