Buitengewone seks is gewoon leuker, maar niet voor iedereen. Ik ben voortdurend op zoek naar uitzonderlijke sexpartners voor uitzonderlijke sexpraktijken. Ik hou van gewelddadige seks, zonder taboes. Het kan een beetje pijn doen en het moet echt rommelig zijn. Seks is meer dan alleen je penis inbrengen en het hangt af van waar en hoe je hem inbrengt. Penispompen, kutpompen, klysma's en bondage, ze winden me allemaal op. Ik hou ervan om weerloos geneukt te worden en ik ben vol passie als het om plassen gaat. Ik ben altijd het geilst op het hoogtepunt van mijn menstruatie, wanneer ik heel hevig bloed.

Het kan dus vies worden als we in bed klimmen. Kontlikken, kutvuisten, anale seks, dat is allemaal volkomen normaal, buitengewone seks moet compleet anders zijn. Op de een of andere manier tintelend, zoals het moment waarop je voor het eerst elkaars warme plas in je mond hebt.

Buitengewone seks met een buitengewone vrouw.

Ik wil geen ‘normale’ seks meer. Is het niet altijd hetzelfde? Pijpen, likken, neuken, klaar. Ik heb er geen zin meer in, ik wil meer. Seks is zo mooi, het mag nooit saai zijn. Seks hoeft niet altijd in bed plaats te vinden, er zijn zoveel geweldige plekken waar je dat kunt doen. Zonder seksspeeltjes? Kan gedaan worden, hoeft niet. Er is zoveel leuk speelgoed en ik wil er veel uitproberen. Buitengewone seks, met stoute mensen op ongewone plekken. Ik droom er bijna elke nacht over. Omdat u niet langskomt en ik niet langer wil wachten, plaats ik nu de persoonlijke advertentie. Nu ben ik benieuwd wat er van gaat komen en of ik binnenkort hete seks zal hebben. Vertel me alsjeblieft niet over het huwelijk en dat soort dingen waar ik last van heb, het gaat eigenlijk alleen maar om vieze seks.

Staat buitengewone seks ook bovenaan jouw to-do lijstje? Als je diep in jezelf luistert, hoor je dan geen stem die kinky seks wil? Zo is het voor mij en die stem is er altijd geweest. In het begin was het erg stil, maar de laatste tijd wordt het steeds luider. Laat me niet wachten tot de stem in mijn hoofd schreeuwt. Laten we afspreken voor een kop koffie of zoiets. Wil je? Doe het.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!