Ik ben een biseksuele vrouw van middelbare leeftijd, extreem kinky en zeer exhibitionistisch. Ik zoek gelijkgestemden om ervaringen met fetisjpraktijken uit te wisselen, maar ook echte contacten met zo min mogelijk taboes. Waarom ben ik hier, Actieve uitwisseling van interesses, elkaar leren kennen en nieuwe kennissen maken in Antwerpen of om genuanceerde en veelzijdige vormen van erotiek te beleven.

Ik zou zeker ruimte laten voor nieuwe seksuele fetisj-ervaringen, maar verwacht gezondheidszorg. Als 42-jarige biseksuele dame sta ik open voor constellaties die verder gaan dan het typische intieme samenzijn. Als "de juiste" langskomt, zal ik me graag onderwerpen als seksslaaf.

Ik voeg er echter meteen aan toe: ik handel in zo'n geval niet alleen op spelniveau in een eenmalige ontmoeting, maar allesomvattend. Ik accepteer alleen vriendschapsverzoeken van profielen die ik in het Nederlands kan lezen, omdat ik wil kunnen communiceren zonder een vertaler te gebruiken.

Ik hou van de meest voorkomende praktijken die in privéporno worden besproken
Ik ben ook op zoek naar emotionele nabijheid en verbinding met fetisjseks. Dat hoeft niet per se snoezige erotiek of vanilleseks te betekenen, ik hou ook wel van consumerend en gepassioneerd. Ook al ben ik bi, ik verkies de vrouwenwereld in echte contacten op extreem SM-gebied.

Alleen jongere mannen, tot ongeveer 25 jaar, maken hier een kans aan de mannelijke kant (uitzonderingen bevestigen de regel). Ik sta ook exhibitionisten toe, zoals perverse dames die van openbare seks houden op gewaagde locaties om foto's/video's te maken. Perverse, taboe bi- en gay fuckers van alle leeftijden en sletjes van beide geslachten kunnen het buiten en/of voor toeschouwers (voyeurs) met mij doen. Er wordt een geile, fetisj-georiënteerde aanwezigheid verwacht. Wees in het hier en nu, neem kennis van de actieomgeving en ontwerp deze volgens uw voorkeuren. Bizarre groeten

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!