Ik heb er echt zin in. Bij mij kun je extreme facesitting ervaren, ik ben een geile vrouw en ik zit heel graag met mijn lekkere kont op je gezicht. Als je gezicht in mijn kont zit, is dat zo fijn, dat ik mezelf kan vergeten. Helaas luister ik tijdens facesitting niet altijd naar het veilige woord; alleen gedempte geluiden van jou bereiken mijn oren. Hoe moet ik weten of je aan het friemelen bent van opwinding of omdat je bijna stik? Zodra je gezicht in mijn kont zit, laat ik scheten ontsnappen die niet van deze wereld zijn. Intiemer kan het niet zijn. Jouw plek is tussen mijn kontwangen, waar het naar zweet ruikt en de zon nooit schijnt.

Het maakt mij niet uit of je stikt tijdens het facezitten.

Je zult genieten van het gezichtzitten, mijn kont is absoluut de lekkerste kont die ooit in je gezicht heeft gezeten. Ik denk niet dat je jezelf kunt verdedigen, je zult het gewoon moeten verdragen. Oh, je hebt lucht nodig? Haal de gassen uit mijn reet, ik geef je mijn wind om te ademen, dat zal moeten volstaan. En als je mijn scheet niet inademt, dan adem je helemaal niet. Het maakt mij niet uit wat er met je gebeurt. Echt, het kan me niets schelen. Met een man onder mij gaat er een knop om en dan telt voor mij alleen nog maar mijn eigen geilheid. Het is volkomen normaal dat ik geil word terwijl ik op jou gezicht zit, maar de meeste mannen friemelen ook te veel onder mij. Wil jij een bijna dood ervaring tussen mijn kontwangen? Dat mag, ik ben absoluut genadeloos als het op facesitting aankomt.

Je hoofdje zal onder mijn kont begraven worden, je neus zal in mijn kontgat zitten. Je kunt ruiken waar ik het lekkerst ruik en je zult er dol op zijn. Natuurlijk ben ik te zwaar voor je, er ontstaat paniek in je en je denkt dat je laatste uur is aangebroken. Misschien wel, want ik laat je niet gaan voordat ik genoeg van je heb. Ben ik niet de mooiste vrouw die je ooit hebt gezien? Wil jij niet voor mij op de grond liggen en facesitting met een lekkere kont ervaren? Ik weet dat je het lekker vindt. Mijn weelderige kont biedt je de ultieme face-sitting-ervaring die niemand anders je kan bieden. Stuur een bericht voor een face-sitting-avontuur. Laten we elkaar ontmoeten en het gewoon doen zoals we het al meerdere keer eerder hebben gedaan. Houd een facesitting fetisj date met mij.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!