Ik breng haar naar je toe, leg ze naakt voor je neer en dan kun je op mijn vrouw pissen. Ze huilt altijd veel als ik haar in het bos vastbind en vreemde mannen op haar laat pissen. Het maakt me geil als ik mijn vrouw zie huilen, het maakt mijn pik hard als ze in een plas mannenpis ligt. Het ligt in de aard van de man om het sterkere geslacht te zijn en wat is een betere manier om het nutteloze stuk dat te laten begrijpen dan door op haar te urineren? Ligt het niet in mijn macht om het u als urinoir ter beschikking te stellen? Mijn echtelijke wederhelft verdedigt zichzelf, ze komt op en verzet zich. Maar dat is gewoon haar show, haar truc, ik weet niet waarom ze het doet. Een paar harde trappen en ze wordt helemaal rustig, dan ligt ze daar maar en ontvangt jouw gouden pis.

Laat op mijn vrouw pissen en slikken.

Je kunt gewoon op haar tieten pissen, of je kunt in haar mond pissen en haar je pis laten drinken. Ze haat het, maar wat kan ze doen? Als het uitkomt laat ik haar daar een paar dagen achter, ze is altijd zo dankbaar als ze weer naar huis mag. Als je ooit op een vrouw wilt pissen, neem dan de mijne. Spuug op, pis op en trek je af, met deze slavin kun je plezier hebben. Het stuk is niet fuckable en er zijn geen discussies over. Het gaat erom haar te vernederen, haar haar plek in het leven te laten zien en te genieten van haar afkeer. Ik leen het je, breng het bij je thuis en als je het niet meer nodig hebt, stop je het ondersteboven in de prullenbak en haal ik het weer op.

Mijn lekkere vrouw is doodsbang om levend begraven te worden. Dit is waarschijnlijk niet in de laatste plaats omdat ik haar vaak in gaten in de tuin gooi en dreig haar vol te gooien. Hun angst voor vuil is nog groter. Dit zit diep in haar psyche; ze heeft een obsessie met reinheid. Het kleinste stofje maakt haar hysterisch. Als je haar in de grond drukt, begint ze te trillen. Je kunt haar afkeer echt zien als de pis haar gezicht raakt, het doet haar echt pijn. Ik bedoel, als één vrouw kwaad zou moeten zijn, dan is het mijn slavin. Als je geïnteresseerd bent, schrijf me waar en wanneer, dan kijk ik in mijn agenda. Bij de eerste ontmoeting ben en blijf ik daar. Daarna is alles mogelijk en het zou geen slechte zaak zijn als ze wegbleef, als je begrijpt wat ik bedoel.

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!