Hallo uit Waals-Brabant! Ik ben een 35-jarige fetisjteef op zoek naar een hete luierfetisj date. Ik ben er gewoon helemaal aan toe om in de luier te plassen en poepen. En dan heb ik natuurlijk een man nodig om mijn luiers te verschonen. Mijn kont moet dan schoongemaakt en gepoederd worden en ik muteer dan in een gewillige sekskut. Ik wil plezier met je hebben tijdens luierseks, ik wil over mezelf plassen en ingepakt worden. Wat je nog meer met me doet terwijl ik zonder luier voor je lig, is helemaal aan jou.

Het enige wat voor mij belangrijk is, is dat als je weggaat, ik aan het einde een schone luier aan heb, maar hopelijk kan dat. Als je ook zin hebt in een geil rollenspel met een luierfetisj, dan zou ik het heel leuk vinden als je contact met me opneemt. Aangezien ik in het echte leven huisvrouw ben en geen auto heb, moet je me komen opzoeken in Waals-Brabant. Ik hoop dat je mobiel bent en mij een fles brengt, bijvoorbeeld met Prosecco erin. Dan is je luierseksslet ook nog eens heel lekker en gewillig en zeurt ze niet de hele tijd!

Luierfetisj date in Waals-Brabant dringend gezocht!

Helaas wordt mijn poesje pas echt nat als ik een luier neukbeurt krijg en daarom heb ik geen vriendje. Het is niet zo makkelijk om gelijkgestemden te ontmoeten als je net als ik een luierfetisj hebt. Omdat ik op gewone datingsites niet goed kan schrijven dat iemand mijn kont moet afvegen, gaf ik bijna op met zoeken. Maar toen kwam ik BDSM-dates.be tegen en ik denk dat deze site bij mij past. Ik ben zelf op zoek naar een extreem luierseksavontuur. Dus besloot ik hier een contactadvertentie voor fetisjen te plaatsen.

Voor alle duidelijkheid, ik ben niet op zoek naar een relatie. Ik ben gewoon op zoek naar een man met wie ik hete luierfetisj-seks kan hebben. Niet meer en niet minder. Als je in de stemming bent om mijn luier te verschonen, SCHRIJF ME dan NU en niets staat een snelle ontmoeting in de weg! Nu heb ik weer in mijn luier geplast vanwege mijn lust en niemand is er om me te verschonen. Ik voel me nu zo eenzaam, neem alsjeblieft contact op en laten we een luier seksdate regelen!

Advertentie getagd in:

Willekeurige BDSM liefhebbers uit Belgie!